Marvel Universe vs The Punisher | Çizgi Roman İncelemesi



Herkese selam arkadaşlar yine bir çizgi roman okuması sonrası buraya gelmiş bulunmaktayım. Evet çizgi roman okumak benim için yeni bir süper kahraman filmi izlemek gibi bir şey oluyor ve sizlere de öneririm. Kesinlikle en az bir tane okuyun ve ne demek istediğimi anlayın. Okuduğum çizgi roman ise Marvel Universe vs The Punisher – Dünyanın Son Silahı kesinlikle okumanızı öneririm, konusuna gelecek olursak baya güzel bir konusu var. 


Hikâye dünyanın yok oluşa sürüklendiği, biraz klasik olarak virüs kaynaklı post apokaliptik bir ortamda, Punisher’ın savaş günlükleri üzerinden yol alıyor. 1813. gün Frank, Deadpool’u 33. kez avladıktan sonra, tekrar dirilmemesi için parçalarına ayırıp gömüyor. Günlük ile 5 yıl öncesine olayların başlama noktasına gidiyoruz. Normal bir günde Hockey maçı sırasında stadyumun ortasında beliren Spider-man ve Rhino dövüşüyor. New York halkı için alışıla gelmiş bir durum. Tribündeki 20,000 kişi Spider-man Rhino’yu devirirken tezahürat yapıyor. Fakat Spider-man ani bir şekilde Rhino’nun boynunu ısırıp “bu et benim” dediğinde olay normalitesini kaybediyor. Ertesi gün bir otobüs dolusu çocuk alışveriş merkezindeki insanlara saldırıyor. Blop, Çin restoranındaki insanları yiyor, Daredevil yediği rahibelerin parmaklarını kolye yapıyor. Böylece yayılan virüs ile süper kahramanlar, süper kötüler dahil dünyadaki herkes et açlığı çeken yamyamsı yaratıklara dönüşüyor. Yaptığı çete baskını sırasında Survivor 118 sıvısına maruz kalan Punisher virüse karşı bağışıklık elde ediyor. Böylelikle dünyanın son silahı Frank her zaman aldığı işi alıyor. “Temizlik” 


Konusu böyle Marvel evreninde ki kahramanlar iyiler, kötüler hepsi birer yamyam oluyorlar ve insanların sonu geldikçe birbirleri ile savaşma bölge bölge ayrılmaya başlıyorlar. Deadpool filmleri ne kdar komik olur biliriz bu karakterin her şeyi takmayışı ve absürt bir yaklaşım ile yaklaşması bu çizgi romanda da var ki en sevdiğim kareler onun kareleri oldu. Sizlere şiddetle önerdiğim çizgi romanı okumalısınız. İyi okurlar dilerim.
Marvel Universe vs The Punisher | Çizgi Roman İncelemesi Marvel Universe vs The Punisher | Çizgi Roman İncelemesi Reviewed by aahmettsezer on 18.12.18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.