Expedition Happiness: Sevdiğin İnsan, Köpeğin ve Keşfedilecek Koca Bir Dünya Hazır Mısın?




Her insan hayatı boyunca dünyayı gezmek yeni yerler keşfetmek ister, insanlardan uzaklaşmak o koca kirli şehirlerden biran olsun kaçmak için elinde ki tüm fırsatları değerlendirip doğanın o güzel özgürlüğüne kavuşmak ister ve işte tam bizimde bunları istediğimiz zaman Netflix sayesinde karşıma çıkan harika bir belgesel ile karşınıza çıkıyorum.


İki alman sevgilinin Amerika'da aldıkları eski bir okul otobüsünü karavana dönüştürüp Kanada, Alaska , Amerika ve Meksika gezisini anlatan belgesel. Sizlere doğanın bütün güzelliklerini ve yanında getirdiği zorlukları bu zorlukların nasıl üstesinden gelindiğine şahitlik edeceğimiz bu yapıt tamamen beni manzaralı ile büyüledi.


Kahramanlarımızın kısaca hikayesi şu şekilde, erkek olan Mercedes’deki işi bırakıp her şeyi satıp  kendini dünyayı gezmeye adıyor, kızımız ise şarkıcı, Mogli adıyla Spotify’da wanderer isimli bir de house/indie karışımı bir de albümü bulunuyor. Bir de Rudi adında sevimli bir köpekleri var. Amerika'dan bir okul otobüsü alıp, içini dizayn edip başlıyorlar yolculuğa. İnanılmaz yerlerden geçiyorlar, farklı deneyimler ve tatlar yaşıyorlar. Kesinlikle eğer sizinde bir gezi hayaliniz varsa kıskanarak bakacağınız bir film olmuş aslında daha çok vlog tarzı olmuş ama verdiği hissiyat kesinlikle değer. İyi seyirler dilerim. 
Expedition Happiness: Sevdiğin İnsan, Köpeğin ve Keşfedilecek Koca Bir Dünya Hazır Mısın? Expedition Happiness: Sevdiğin İnsan, Köpeğin ve Keşfedilecek Koca Bir Dünya Hazır Mısın?  Reviewed by aahmettsezer on 17.12.18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.