F is for Family Dizi İnceleme


Evet arkadaşlar bir dizi incelemesi ile karşınızdayız. İnceleyeceğimiz dizi ise "F is for Family" o halde hemen başlayalım.

Netflix tarafından bizlere sunulan bir animasyon dizisi 18 Aralık 2015 tarihinden itibaren bizlerle birlikte bulunmakta çerezlik dizi diye tabir edebileceğim 25-28 dakika gibi bir süresi var.


Dizinin konusuna gelecek olursak; 1970'lerdeyiz.  Öyle bir zaman ki; renkli televizyonlar yeni çıkmış, kapalı alanlarda sigara içilebiliyor ve havaalanına silah ile girilebiliyor. İşte böyle bir zamanda Murphy ailesine konuk oluyoruz. Tıpkı The Simpsons ve Family Guy’da olduğu gibi bu animasyonun merkezinde de bir aile var.

Ailenin babası Frank Murphy sinirli, biraz bencil, biraz ırkçı biri. Hava yollarında bagaj bölümünde çalışıyor. Evde karısıyla sık sık kavga eder ama hemen de barışırlar.

Ailenin annesi Sue Tüm aile merkezli animasyonlarda olduğu gibi burada da annemiz ailesi için her şeyi yapabilecek birisi. 

Ailenin ergenliğini yaşayan en büyük çocuğu Kevin. Asi, sorumsuz, tembel, Frank gibi sinirli, ağzı bozuk biri.

Ailenin ortanca çocuğu Bill. Kevin‘ın aksine derslerinde iyidir. Oldukça korkak bir yapısı vardır. 

Ailenin en küçük çocuğu MaureenFrank‘in gözdesi. Tatlı ve şirin bir kız gibi dursa da bu görünüşün altında çok yaramaz bir kız yatıyor.




Dizimizin komedi dizisi olması ve bizi eğlendirmeyi başarması yeterince uygun, kahkahalara boğmuyor ama güldürmeyi başardığını söyleyebilirim. Eğer çerezlik bir dizi arıyorsanız bakmanızı öneririm. Sizde kendinize bir koltuk seçin ve Murphy ailesinde kendinize bir yer edinin diyorum. 

Merak edenler için işte fragman;



F is for Family Dizi İnceleme F is for Family Dizi İnceleme Reviewed by aahmettsezer on 14.9.17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.