2 Broke Girls İnceleme


Evet arkadaşlar işte benim rahatla sebebim olan dizi ile karşınızdayım. Sanırım biraz heyecan yaptım neyse sakinim ve başlayalım işte karşınızda "2 Broke Girls" 


Konusuna gelecek olursak; 2 Broke Girls, sit-com tarzında bir komedi dizisidir, Max (Kat Dennings) ve Caroline (Beth Behrs) maddi durumu iyi olmayan iki arkadaştır ve New York, Brooklyn’de Williamsburg bölgesinde bir restoranda garson olarak çalışmaktadırlar, yirmili yaşlarının ortasında yoksul bir aileden gelen Max Black (Kat Dennings) ile zengin bir aileden gelen ama şimdilerde babası, Martin Channing’in, Bernard Madoff-esque Ponzi dolandırıcılık davası yüzünden beş parasız kalan Caroline Channing’in (Beth Behrs) Brooklyn’de bir restoranda çalışmasını konu edinmektedir. 


Her bölüm farklı bir olay farklı bir komedinin boy gösterdiği dizide tamamen kafa dağıtma ve eğlenmek amaçlı izlenilebilecek bir dizi olmasının yanında güldürürken fakirliğin ve kademe kademe para biriktirmenin aşamalarını Max ve Caroline ile birlikte yaşıyoruz. 


Her bölüm sonu birikmiş paranın bu şekilde gösterilmesi benim hoşuma gitmesinden ziyade gayet küçük ve güzel bir ayrıntı.


Birde unutmadan dizimizin içinde at olduğunu da unutmayalım tamamen farklı sahneler ve konular açan bir oyuncudur kendisi. 

Herkesin biraz gülmeye kafa dağıtmaya ihtiyacı var. Benim için de 2 Broke Girls bir kaçamaktır. Çok kaliteli bir komedi dizisi olduğu söylenemez ama verilen o samimilik her şeye değer. 




2 Broke Girls İnceleme 2 Broke Girls İnceleme Reviewed by aahmettsezer on 2.9.17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.