Karanlık Öyküler - Stephen King Kitap İncelemesi



Bu gün sizlerle #kitapyorumu yapacağımız kitap "Karanlık Öyküler" yazar Stephen King işte başlıyoruz.
Kitabın arkasında yazan yazı; Stephen King’den daha önce hiç yayınlanmamış ya da yalnızca internet üzerinden ve kaset olarak okuyucuya sunulmuş 14 öykünün yer aldığı yeni bir koleksiyon.
Ölüleri, ölmek üzere olanları veya günlük hayatın sıradan dehşetini anlatan 14 karanlık öyküden oluşan bu kitap, King’in yine formunun zirvesinde olduğunu kanıtlıyor. Gerilim yüklü, ürkütücü ve okuyucuyu ilk cümlede esir alan bu öyküler, günümüzün belki de en muhteşem yazarının şaşırtıcı derecede zengin hayal gücünü gözler önüne seriyor.


🌠
Kitabı hevesle okuduğumu söyleyebilirim. Gerilim ve korku romanlarının ustası Stephin King'in bir kitabı olduğu için korkusuz alabilirsiniz, okuyabilirsiniz. Kitapta 14 farklı hikaye var ve hikaye diyip geçmemek lazım yazar öyle ustaca kaleme almış ki sizi içine çekmeme gibi bir durumu yok.
İlgimi cezbeden 2 hikaye vardı. birinci hikaye Eluria'nın Küçük Hemşireleri, ikinci hikaye ise Dört Numaralı Otopsi Odası bu hikayeler oldukça başarılı geldi.


🌠

Bir hikaye kitabı yazıyorsunuz ve içinden filmler çıkıyor evet Stephin King böyle bir yazar kendi kalemi ile beni büyülemeyi başardı diyebilirim. Tek solukta okunabilecek bir kitap olduğunu belirtmeliyim.

Merak edenlere kitabın içindeki öykülerin başlıklarını yazıyorum.

1-Dört Numaralı Otopsi Odası
2-Siyah Giysili Adam
3-Tüm SevdiklerinizYok Olup Gidecek
4-Jack Hamilton'un Ölümü
5-Ölüm Odası
6-Eluria'nın Küçük Hemşireleri
7-Her Şey Olacağına Varır
8-L.T'nin Evcil Hayvan Teorisi
9-Kuzeye Doğru Giden Yol Virüsü
10-Gotham Cafe'de Öğle Yemeği
11-Sadece Fransızca Tarif Edebileceğiniz o His
12-1408 (Filmide çekildi)
13-Lunapark Treni
14-Şanslı Çeyreklik
Karanlık Öyküler - Stephen King Kitap İncelemesi Karanlık Öyküler - Stephen King Kitap İncelemesi Reviewed by aahmettsezer on 11.9.17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.