Wonder WOMAN | NEW 52 ÇİZGİ ROMAN İNCELEME


Herkese selam, bir çizgi roman maceram sonunda sonunda yine buraya gelim. “Wonder Woman New 52” Filmlerden tanıdığımız Wonder Woman aslında New 52 ile baştan yeniden kurgulanıyor. 


Wonder Woman karakterinin meşhur orijini – yani onun sadece kadınlardan oluşan Amazon toplumu içinde, kilden yaratılmış ve bir mucizeyle canlanan bir karakter olduğu yönündeki hikaye – ortadan kaldırılıyor, ve Wonder Woman, Amazon’ların kraliçesi Hippolyta ile, Yunan tanrılarının kralı Zeus’un kızı olarak yeniden kurgulanmış. Anlayacağınız tamamen baştan oluşmuş bir Wonder Woman artık Yunan mitolojisi içinde yerini alıyor.


35 sayılık çizgi romanın konusu ise Zeus bir ölümlü ile birlikte olur ve kadın hamile kalır, bizim Wonder Woman ise onu korumayı görev haline alır ve hikaye boyunca Zeus’un tüm çocuklarını tek tek görmek mümkün ve bu baya keyif veriyor okurken. Zeus’un yerine geçecek taht kavgası ise bir yandan devam ediyor. 


DC evrenini sevenler için ve Wonder Woman hayranları için baya etkileyici bilgiler barındıran bu çizgi romanı okumanızı öneririm. Sevgiyle kalın.
Wonder WOMAN | NEW 52 ÇİZGİ ROMAN İNCELEME Wonder WOMAN | NEW 52 ÇİZGİ ROMAN İNCELEME Reviewed by aahmettsezer on 27.7.18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.