Captain America #601 | çizgi roman inceleme


Evet yine bir çizgi roman incelemesi için buradayım. Şimdi okuduğum çizgi roman ise Captain America #601. Konusu ve çizimleri gayet hoşuma gitti, şimdi biraz konusundan bahsedelim.

Nick Fury iç savaş görüntülerini izliyor ve Winter Soldier ona ne yaptığını soruyor çizgi romanımız böyle başlıyor. Fury iyilerin birbirleri ile savaşmalarını ve öldürmelerine üzüldüğünü belirtiyor. Daha sonra Winter Soldier, Captain America ile olan bir anısını anlatmaya başlıyor ve flashback ile geçmişe gidiyoruz. 



1945 Belçika'ya kadar geri gidiyoruz ve Winter Soldier ile Captain America birlikte ölü cesetler arasında gezerken bir askerin yaralı olduğunu görüyorlar asker Cap hayranı ve ona ne kadar muhteşem olduğunu, kendinin ise ne kadar sıradan olduğunu söylüyor. Captain kendi hikayesini anlatıyor, ne kadar zayıf olduğunu ve Süper Asker deneyini daha sonra yaralı asker ölüyor. Biraz bekliyorlar asker diriliyor ve vampir olarak onların üstüne saldırıyor evet konusu eski zamanda Nazi işgalinde kalan bir köyün Nazi Albayı Baron Blood tarafından köyde vampirlerin dolaşmasını ele alıyor. 



Askerler endişeleniyor ve birbirlerine girip korkudan birbirlerini öldürmeye başlıyorlar. Okunması gereken hoş bir çerezlik çizgi roman ve konusu oldukça hoşuma gitti. Cap'in vampirlerle savaştığını gördüğüme göre rahat bir şekilde ölebilirim. İyi okumalar dilerim..

Captain America #601 | çizgi roman inceleme  Captain America #601 | çizgi roman inceleme Reviewed by aahmettsezer on 27.7.18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.