İki Dünyanın Flash'ı | çizgi roman incelemesi


Evet arkadaşlar yine bir çizgi roman bitirdim yine buradayım. Yeteri kadar Marvel okuduğumu düşünüp tekrar DC evrenine girmeye karar verdim. Okuduğum çizgi roman ise İki Dünyanın Flash'ı biraz konusundan bahsedeyim. 

Barry Allen Iris ile randevusuna gider fakat yetimleri eğlendirmek için gelecek olan sihirbaz gelmemiştir. Barry ise Flash'ı çağırabileceğini söyler ve Flash kostümünü giyerek çocuklar için sahneye çıkar onları eğlendirir. Bir numara sırasında uzayı büker ve paralel evrene geçer, ve aynı zamanda aynı şehirde farklı bir Flash'ın olduğu dünyaya gelir. Buranın Flash'ı, İlk Flash  Jay Garrick ile başından geçenleri ona anlatır. 
Bu sırada ilk Flash'ımız emekli olmuştur ama şehrinde soygunlar çoğaldığı için tekrar Flash kostümünü üstüne geçirip adaleti sağlamak için Flash olacağından bahseder ve birlikte iki Flash'ımız kötülerin peşinden koşmaya başlarlar. Böyle kısa bir çizgi romandı ve okurken gerçekten zevk aldım. 

DC çizgi roman tarihinde ilk kez paralel evreni bu çizgi roman ile tanıtmıştır ve diğer çizgi romanlara ilham olmuştur. Bu sayı 1961'de yayımlanmış bir kült yapımdır.

İki Dünyanın Flash'ı | çizgi roman incelemesi İki Dünyanın Flash'ı | çizgi roman incelemesi Reviewed by aahmettsezer on 27.7.18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.