Assassins Creed - The Fall | çizgi roman inceleme


Evet yine bir çizgi roman bitirdim ve sizinle birlikteyim. Bir kitap bir çizgi roman okumanın gerçekten iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Çocukluktan beri beni oyunları ile büyüleyen Assassins Creed şimdi ise çizgi romanı ile büyülemeyi başardı, okuduğum çizgi roman ise Assassins Creed - The Fall hemen konusunu anlatmaya başlayayım. 

Tapınakçılar ve Süikastçiler arasında ki alışa geldiğimiz mücadeleri devam ediyor ve biz bu çizgi romanda serinin baş karakteri olan Daniel Cross daha çocukken Abstergo çalışanları tarafından beynine bir koyulmuş ve vahşi hayata bırakılan bir çocuk. Seride Daniel Cross'un suikasçilere katılma ve rehberini arama sürecini konu alıyor. Rusya'da geçen bir süikastçi çizgi romanı okumak bana büyük zevk verdi.

Üç seri gibi kısa olması tadı damakta bırakıyor ve ufak tadımlık bir çizgi roman olarak akılda kalıyor. Çizimler hoşuma gitti ve Assassins Creed oyunu oynamış yada meraklılarına önerebileceğim biz çizgi roman, finaline ise şaşırmamak elde değil.İyi okurlar..

Assassins Creed - The Fall | çizgi roman inceleme Assassins Creed - The Fall  | çizgi roman inceleme Reviewed by aahmettsezer on 27.7.18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.