Star Wars (Marvel) 2015 | çizgi roman yorumu


Selamlar, selamlar evet yine bir yorum ile karşınızdayım. Sizlere çizgi roman okuma isteğimden vazgeçmediğimi anlatmak istiyorum. Gölün dinindeki Ev'i yarıda bırakıp bir çizgi roman okumak istedim. Bu çizgi roman ise hayranı olduğum Star Wars ile ilgili olmalıydı.

Star Wars (Marvel) 2015'in konusu ise Asiler Death Star'ı yok etmiş ve umutlarını yeniden yeniledikleri bir dönemde, Prenses Leia, Han ve Luke Skywalker ile birlikte imparatorluğun en büyük silah fabrikasına Cymoon 1'e yapılan gizli bir görevi anlatıyor. 
Luke Skywalker filmlerden aşina olduğumuz Lord Darth Vader ile klasik karşılaşması hepimizin aklındadır, ama çizgi romanda bir çok kez tekrar karşılaşıyorlar ve Luke asıl kimliğini sorguluyor. Daha fazla anlatmayacağım konusunu çünkü hala Star Wars evrenine girmeyenler için kötü olabilir, şiddetle önerdiğim bir film serisidir. 

Çizgi roman çizimleri ve diyalogları gayet hoş ve çarpıcı bir biçimde çizimler insanı cezbetmeye yetebiliyor. Arada C-3PO insanı güldürmeyi başarabiliyor kısaca Star Wars hayranaları ve evrene girmek isteyenler için öneriyorum. Mutlu kalın.

Star Wars (Marvel) 2015 | çizgi roman yorumu Star Wars (Marvel) 2015 | çizgi roman yorumu Reviewed by aahmettsezer on 27.7.18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.