Daredevil Habersiz Melekler | Çizgi Roman Yorumu



Bugün sizlere anlatacağım çizgi roman ise Daredevil - Habersiz Melekler kimileri tarafından az bilinse dahi son zamanlarda dizisi olduğu için biraz popüler olmaya başladığını söyle bilirim. Netflix üç yıldır Daredevil dizisi sizi bekliyor bakmanızı öneririm. 



Çizgi romana geçecek olursak; Avukat Matt Murdock kör ama diğer dört duyusu insanüstü bir şekilde çalışıyor ve radar kadar duyusu var. İmkansız kavga yetenekleri ile geceleri sokakları izliyor, adaletin acımasız bir intikamcısı o kısaca bilmeyenler için böyle anlatılabilir. 



Daredevil karlı bir gün üç evsiz tarafından dövülüyor ve bayıltılıyor evet bunu görünce bende şaşırdım. Hastaneye götürülüyor ve küçük bir kızın kalp nakli beklediğini duyuyor, kalbi getiren helikopter düşmüş ve Daredevil hastaneden çıkarak helikoptere ulaşmaya çalışıyor bu hiç kolay olmayacak çünkü güçleri zayıflamış durumda. Fırtına Daredevil'e engel oluyor sadece fırtına.. Okumaktan çok keyif aldım, çizimleri hoşuma gitti. İyi okumalar..


Daredevil Habersiz Melekler | Çizgi Roman Yorumu Daredevil Habersiz Melekler | Çizgi Roman Yorumu Reviewed by aahmettsezer on 7.9.18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.